Referenties

Rinke van Keimpema

Verbouwing luxe woning Arnhem

Via onze makelaar de tip gekregen om met Jim contact op te nemen voor een offerte voor de verbouwing van een huis waar we graag op wilden bieden. Wij hoorden al dat hij veel jaren 30 verbouwingen in onze wijk (Hoogkamp e.o.) heeft gedaan. Binnen korte tijd hadden we een offerte van 14 pagina’s liggen welke wij meegenomen hebben in het biedingsproces. Dit is gelukt en Jim heeft de opdracht gekregen. Ons nieuwe huis moest echt helemaal aangepakt worden. Dit is echt naar volle tevredenheid gedaan: binnen de tijd, binnen budget, hoog kwaliteitsniveau en wat zeker zo belangrijk is, sympathieke en meedenkende collega’s. Wij kunnen dit bouwbedrijf dan ook aan iedereen aanbevelen!

Bekijk project

Michel Kleinhuis en Sabine ter Weijden

Aanbouw Arnhem

‘Quote’
Je kunt bij Albert Heijn je weekboodschappen doen. Dat is gewoon goed. Maar wil je echt het verschil in smaak. Dan ga je naar de bakker voor brood, de slager voor vlees en de groenteman voor groenten. Dat is in het kort het verschil tussen Veenendaal en een andere aannemer. Lees hier onder wat uitgebreider onze ervaringen met Aannemersbedrijf Veenendaal.

Het voortraject
We hebben jaren gespaard en gedroomd voor een renovatie van onze benedenverdieping. In die tijd, hebben we veel plannen gemaakt en sfeerfoto’s verzameld hoe we dit wilden realiseren. In de selectie van de aannemers waren we dan ook kritisch. Diverse aannemers hebben een offerte uitgebracht. Aannemersbedrijf Veenendaal sprong er uit en deze hebben we geselecteerd. En we hebben er geen spijt van.

Onze selectie bestaat uit de belangrijkste punten voor een aannemer op een rij.

  • Een goede vertaling van onze wensen in een duidelijke offerte.
  • Op tijd zijn.
  • Afspraken nakomen.
  • Binnen budget blijven en niet te veel afwijken van de planning die is afgegeven.

Jim Veenendaal heeft aan (bijna) alle punten voldaan. Alleen duurde de klus langer dan was aangegeven. Echter kon hij wel volledig ‘leveren’ in de zomervakantie, wat voor ons ook een belangrijke reden was.
We zijn erg tevreden met het resultaat!
Dat we zo tevreden zijn heeft onder andere te maken met:

Van start tot finish

  • Een duidelijke offerte met per onderdeel helder weergegeven wat is afgesproken verdeeld in tijd, materiaal, prijs (in en ex. Btw)
  • Werkt met specialisten in plaats van 1 of enkele mannen die alles doen. Dus je hebt een electricien, een loodgieter, een metselaar een voeger etc. En een uitvoerder die alles aanstuurt.
  • Al het personeel is vriendelijk, hulpvaardig en professioneel. Alhoewel we in een vakantiepark zaten tijdens de verbouwing, hebben we uiteraard regelmatig gekeken hoe de voortgang liep.
  • De afgesproken prijs uit de offerte is ook gefactureerd. We hebben wel meerwerk gehad, maar dat is vooraf op papier gezet en daar hebben we zelf naar gevraagd.

In een project als dit gaat altijd wel iets mis. In ons geval kon de keukenleverancier niet op tijd plaatsen. Veenendaal heeft gezorgd dat ze extra vakmensen wel klaar had staan om toch de keuken te plaatsen.

Tenslotte was de nazorg dik in orde! De laatste puntjes op de ‘í’ gingen in goed overleg en op tijd. Ook nadat de laatste factuur is voldaan.

Michel Kleinhuis en Sabine ter Weijden

Bekijk project

Jan Fré

Karakteristieke aanbouw te Oosterbeek

Voor het besluit ons huidige huis (bouwjaar 1910) te kopen, wilden wij vooraf duidelijkheid over de juiste stijl en kwaliteit van een uitbouw op de begane grond. Uiteraard is ook een betrouwbare kostenindicatie onontbeerlijk. Vanaf de eerste kontakten verliep de communicatie helder en soepel. De vakmensen van Bouwbedrijf Veenendaal bleken kundig en bijzonder prettig in de omgang. De oplevering was prima op tijd en wij genieten sindsdien heel veel van “ons nieuwe huis”.

Bekijk project

Marnix Kwant

Complete renovatie jaren 30 woning Arnhem

Nadat wij eigenlijk al een selectie voor een aannemer hadden gedaan voor de complete renovatie van ons 30-er jaren huis werden wij geattendeerd door een tevreden klant van bouwgroep Veendendaal op hun werk. Na het eerste geheel vrijblijvende contact en het bespreken van onze wensen en plannen kregen we erg snel een overzichtelijke en gedetailleerde offerte waarbij per ruimte duidelijk was aangegeven wat de kosten waren. Voor ons was het op die manier makkelijk te calculeren wat onze wensen zouden gaan kosten. Achteraf waren er ook wat zaken die konden vervallen. Omdat alles duidelijk in de offerte stond was het ook meteen duidelijk wat meer en minder kosten waren.

In ons 30-er jaren huis was door de vorige bewoner 10 tallen jaren niets meer gedaan. Daarom moest vrijwel alles gebeuren, uitbouw, nieuwe dakkapel, nieuwe riolering, nieuwe keuken, nieuwe badkamer, sloopwerk alle elektra en al het stucwerk en het compleet nieuw inrichten en isoleren van de zolder.

Doordat eigenaar Jim ons na het bespreken van de offerte meenam naar een bouw waar hij mee bezig was waren we om. Het nette stucwerk, het oog voor detail van het timmerwerk en de afwerking van de betegeling en de positieve nette mensen die bezig waren vielen ons als leek direct op. Het enthousiasme van Jim en zijn medewerkers en het feit dat hij van alles op de hoogte was wat wij over die bouw vroegen gaf ons vertrouwen en maakte ons erg positief.

Na het goed doorspreken van de offerte hebben we de keuze voor Veenendaal gemaakt.

Gelukkig werd ons gevoel waar we ook op af gingen positief bevestigd. Er was dagelijks een erg leuk team bezig dat oog voor detail had en altijd volledig van alles op de hoogte was. Doordat wij zelf ook veel dingen hebben gedaan waren wij vaak op de bouw aanwezig. Het was voor ons ook plezierig dat het geen enkel probleem was om zaken zelf te doen, of eventueel alsnog te laten doen.

Er was continue mogelijkheid tot overleg en afstemming van onze plannen en ideeën. Hierin werd door iedereen goed en proactief meegedacht. Wij hebben tijdens het proces op ons verzoek nog een aantal extra dingen laten doen, hiervoor was ook altijd eerst weer een gedetailleerde offerte en overleg.

Eigenaar Jim kwam dagelijks kijken wat de voortgang was en was continue direct bereikbaar voor overleg. Wat opviel is dat iedereen direct op de hoogte was van wat je met iemand had afgesproken. Hierdoor merkte je ook dat er geen zaken misgingen vanwege slechte- of miscommunicatie.

De betrokkenheid van de hele ploeg en het oog voor detail om alles in de stijl van het huis te doen en het leuke contact met iedereen viel erg op. Dit gecombineerd met het feit dat er geen financiële verassingen of ongeplande of onverwachte dingen waren zorgden ervoor dat wij erg blij waren met de keuze voor Bouwbedrijf Veenendaal.

Bekijk project

Lizzy & Wendy

Dakopbouw te Velp

‘Bij ons eerste “grote” project, waren wij enigszins onzeker. Wie moet je kiezen in de zee van aannemers? Aannemersbedrijf Veenendaal viel op, omdat hij een andere insteek had dan de andere aannemers. Ipv direct een offerte te maken, adviseerde hij ons om eerst een bouwkundig ingenieur te benaderen. Afgaande op de tekening (die sowieso gemaakt moet worden) zou er een offerte worden uitgebracht.

Wat eveneens gelijk opviel, was de aandacht die Jim Veenendaal voor ons had. Zeker niet beroerd om een extra stap te maken, liet hij ons een soortgelijk bouwproject zien in een aangrenzend dorp. Ontzettend leuk om te zien en het maakte ons alleen maar enthousiaster. De samenwerking met Jim en “zijn jongens” was grandioos! Stuk voor stuk even netjes en vriendelijk. Als ze klaar waren aan het eind van de dag, werd alles keurig opgeruimd en werd alles geveegd en gestofzuigd. Uiteraard geeft verbouwen stof, maar er werd zo keurig gewerkt dat het beperkt bleef. De jongens waren zeer prettig in de omgang en er werd snel, efficiënt en professioneel gewerkt. Naast de samenwerking, was ook de kwaliteit van het werk zeer goed en alles ging in goed overleg.

Wij zijn zeer te spreken over aannemersbedrijf Veenendaal en kunnen ze iedereen aanraden.

Bekijk project

Eric Graave en Kim den Bakker

De Dikke Graaf, Amsterdam

Wij hebben Jim in Arnhem leren kennen als een hardwerkende jongen die zijn afspraken altijd nakomt.

Voor ons toenmalige restaurant Graave in Arnhem heeft Aannemersbedrijf Veenendaal een aantal kleine klusjes voor ons gedaan. Hier waren wij zeer tevreden over omdat het snel en bovenal goed werd geregeld!

Wij verkochten de zaak, verhuisden naar Amsterdam en openden daar een nieuw restaurant: Dikke Graaf. Hier was een grotere verbouwing nodig. Je zoekt een bedrijf wat je vertrouwd en waarvan je weet dat ze met jou meedenken en jouw wensen vervullen. Binnen 2 weken was het team van Aannemersbedrijf Veenendaal klaar! Weer konden wij vertrouwen op snelheid & vakmanschap!

Wij kunnen iedereen dit bedrijf aanraden!

Bekijk project

Peter Coppieters

Van een doorsnee woning naar een zeer luxe woning, Rheden

Onze woning in Rheden was ongeveer een halve eeuw oud en had de laatste decennia een redelijke onderhoudsachterstand opgelopen en was toe aan een complete renovatie. Ook wilden we een uitbouw voor een nieuwe keuken en ruime zolderkamer realiseren, dus gingen we (via internet) op zoek naar een aannemer uit de buurt.

Omdat ik niet in de buurt zou zijn tijdens de renovatie en dus de werken niet op de voet zou kunnen volgen, was het voor ons erg belangrijk een aannemer te selecteren die de werken kwalitatief zou uitvoeren, met gebruik van goede materialen en vooral met goed vakmanschap. We wilden de renovatie in 1 keer goed gedaan hebben om daarna jarenlang geen zorgen meer te hebben.

Op basis van de eerste impressies van de websites, schreven we een vijftal aannemers aan.
Jim Veenendaal van het gelijknamige aannemersbedrijf reageerde en kwam langs voor een kennismaking en bespreking.

Na een aantal gesprekken om onze wensen duidelijk te maken en na een paar bezoeken van Jim en een paar van zijn vakmensen werd door Aannemersbedrijf Veenendaal een offerte opgemaakt die gedetailleerd aangaf wat de kosten zouden zijn. We besloten met Veenendaal in zee te gaan.

Voor de opbouw van de dakkapel voor de zolderkamer was een omgevingsvergunning nodig. Jim Veenendaal bracht ons in contact met een ingenieursbureau dat de nodige tekeningen en berekeningen maakte en de aanvraag uit onze naam bij de gemeente indiende. Het dossier was volledig en de omgevingsvergunning werd snel verleend door de gemeente.

Tijdens de renovatie was er regelmatig contact met Jim Veenendaal om af te stemmen hoe bepaalde zaken die tijdens een renovatie naar boven kwamen, moesten worden uitgevoerd, dit steeds met een constructieve en professionele insteek.

Zoals gebruikelijk viel de renovatie duurder uit dan eerst gedacht omdat we in de loop van het project besloten extra zaken mee te nemen en wat duurdere afwerkingsmaterialen te gebruiken dan oorspronkelijk voorzien. Deze extra kosten werden op een correcte manier bijgehouden en verrekend.

Wij zijn zeer tevreden met het resultaat van de verbouwing. In zes maanden is de woning verandert in een comfortabele woning waarvan ‘onderhuids’ ook alle leidingen (elektriciteit, waterleiding, verwarmingsleidingen en riolering) zijn vernieuwd.

Waarschijnlijk kan je goedkopere aannemers vinden, maar als je op zoek bent naar een aannemer die qualitatief goed werk levert kunnen wij Jim Veenendaal en zijn bedrijf van harte aanbevelen.

Bekijk project

Wander & Anouk

Dubbele aanbouw aan woonhuis, Arnhem

Wij hebben diverse aannemers benaderd voor een dubbele aanbouw. Eén aanbouw voor de keuken en één voor het uitbreiden van de woonkamer. Verschillende aannemers hebben ons aangegeven dat ons budget niet toereikend was. Via internet hebben wij Bouwgroep Veenendaal benaderd. Zij hebben vanaf het eerste moment goed meegedacht en na wat passen en meten is het uiteindelijk helemaal gelukt!

Ook zijn we zéér te spreken over de mensen die voor en met het bedrijf werken. Korte lijnen wat betreft communicatie en eventuele onduidelijkheden werden snel uit de wereld geholpen. Ook de nazorg is goed! Voor eventuele toekomstige projecten zullen wij Bouwgroep Veenendaal zeker weer benaderen!

Bekijk project

Wil van Schipstal, Broodje Lucullus

Monumentale bovenwoning in centrum Arnhem verbouwen tot 2 appartementen

In 10 weken tijd is het Aannemersbedrijf Veenendaal gelukt twee appartementen in een voormalige bovenwoning te realiseren, geheel volgens afspraak en naar wens. In het traject voor en ook tijdens de verbouwing werd vakkundig advies gegeven en meegedacht over indeling en andere praktische zaken. Ook met meer-en minderwerk werd prettig en flexibel omgegaan. Kortom, ik kan iedereen Aannemersbedrijf Veenendaal van harte aanbevelen!

Bekijk project

Jan Spijker & Robert Knoester

Verbouwing luxe woonvilla Bemmel

Verbouwingen kunnen nogal eens stressvol zijn. Maar de renovatie van ons nieuwe huis door het aannemersbedrijf Veenendaal verliep vlekkeloos. Met deskundig advies kwamen we snel tot goede plannen en de uitvoering was perfect. En als iets niet geheel naar tevredenheid was gelukt, werd het zonder enige discussie alsnog verbeterd.
Het eindresultaat was helemaal naar onze wens. We genieten er nog elke dag van.

Bekijk project

Thomas Verheij, algemeen directeur Formupgrade beweegcentrum.

Verbouwing Sporthal

In mei 2011 is bouwbedrijf Veenendaal gestart met de verbouwing van ons beweegcentrum. Het is ze gelukt om in een zeer korte tijd een oude en vervallen gymzaal te verbouwen in een compleet beweegcentrum in hartje Klarendal naast het gezondheidscentrum school III. De samenwerking met bouwbedrijf Veenendaal is ons zo goed bevallen dat in april 2013 besloten is de uitbreiding á 200m2 wederom door bouwbedrijf Veenendaal te laten uitvoeren. Betrokkenheid, deskundigheid en in grote mate vakkennis zijn voor mij de belangrijkste redenen om u bouwbedrijf Veenendaal aan te bevelen.

Bekijk project

Jacqueline van Driel en Henk de Rooij

Realisatie luxe appartementen Arnhem

In de winter van 2011/2012 heeft Aannemersbedrijf Veenendaal twee verdiepingen in ons herenhuis verbouwd tot twee zelfstandige appartementen. De aannemer heeft tevoren goed geadviseerd hoe we de sfeer van ons oude huis konden behouden in de nieuwe appartementen, bijvoorbeeld door hergebruik van de oorspronkelijke deuren.
Tijdens de werkzaamheden is regelmatig overleg geweest over aanpassingen, zodat we naar eigen wensen konden bijsturen. De werkzaamheden zijn binnen de afgesproken periode uitgevoerd door vakbekwame medewerkers. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat.
In het voorjaar van 2013 hebben we onze keuken laten renoveren, eveneens door Aannemersbedrijf Veenendaal. Ook daarover zijn we zeer tevreden.

Bekijk project

Jaap Bouwman & Daniëlle Winter

Toen wij in 2010 besloten om ons balkon bij de slaapkamers en de badkamer te trekken liet aannemersbedrijf Veenendaal bij de eerste gesprekken al een goede indruk achter. Wat wij vooral erg waardeerde was het meedenken vooraf en tijdens het bouwproces en de flexibiliteit. Als wij iets wilden kon dat vrijwel altijd ook als het niet regulier was. Het werk werd netjes en op tijd uitgevoerd en als zaken anders liepen werd daar goed over gecommuniceerd. Het resultaat was geweldig!!