Wat opdrachtgevers van ons vinden

Renovatie Arnhem
Veenendaal Amsterdamseweg Keuken
front-foto-wpcf_1440x1080
jim-lee1
Veenendaal amsterdamseweg 100
09-wpcf_1440x1080
07-wpcf_1440x1080
38-wpcf_1440x1080
Veenendaal Amsterdamseweg tuin
house-3

Lada Garage

Lada Garage

 

Wij vonden het heel belangrijk dat je bij een ingrijpende verbouwing volledig kunt vertrouwen op de kwaliteit, kunde en betrouwbaarheid van de aannemer. Wij zijn tijdens het hele proces goed geïnformeerd, werden optimaal begeleid en kregen een gedegen advies. Het resultaat is dan ook echt boven verwachting. Binnen de gestelde planning is het Veenendaal gelukt het resultaat te leveren waar we naar op zoek waren. Een absolute aanrader!

Bekijk het resultaat
20221207-ROH00832

Johan

Renovatie/uitbreiding jaren 30 woning te Arnhem

“We hebben nu drie keer samengewerkt met Veenendaal. De eerste twee keer met Jim en de laatste keer met Roy als projectverantwoordelijke. De eerste keer om de gevolgen van achterstallig onderhoud te repareren. Daarna om onze zolder te verbouwen en het garagegebouw te verbeteren. Gezien de eerdere zeer goede ervaringen hebben we Veenendaal ook gevraagd om ons te helpen met het realiseren van een aanbouw. Via Roy hebben we eerst een architect benaderd. Daarna hebben we het ontwerp laten berekenen via technisch tekenaars die veel samenwerken met Veenendaal. We hebben gevraagd om een uitbouw die zo min mogelijk afbreuk doet aan de bestaande bouw.

Veenendaal heeft ons geholpen om het ontwerp zo goed als mogelijk te realiseren. Binnen de afgesproken tijden én realistisch binnen budget. Omdat de communicatie goed verloopt wist Roy ons goed te begeleiden bij de te maken keuzes. Ook de vaklui waarmee Veenendaal samenwerkt zijn ons in de communicatie, omgang en resultaat zeer goed bevallen. Een verbouwing is voor de buurt/ buren ingrijpend, maar zij gingen erg zorgvuldig om met de buurtgenoten.

Communicatie, vakmanschap, afspraken nakomen, een groot netwerk in de bouw en oog voor detail zijn belangrijke eigenschappen van de medewerkers van Veenendaal waarmee wij hebben samengewerkt. We hebben samen veel gelachen. Maar ook als het een keer niet volgens plan of wens gaat, handelt Veenendaal zeer zorgvuldig. Er gaat altijd wel eens iets niet conform plan. Dan toont zich pas echt de kwaliteit en betrouwbaarheid van de medewerkers bij dit bedrijf.”

Bekijk het resultaat
20220930-ROH00005

Marieke en Timo

Complete verbouwing en uitbreiding Wolfheze

Wij hebben zeer goede ervaring met bouwbedrijf Veenendaal. Wij hebben op de bouw gebruik mogen maken van de expertise van de gebroeders Dennie en Roy en Sjoerd. Roy in de rol als projectleider en Dennie en Sjoerd als uitvoeringskoppel. De samenwerking met hen was tijdens het gehele proces van 6 maanden uitstekend. Er was continuïteit en er waren goede overleg momenten met ons als opdrachtgever en de lijnen waren daardoor kort en snel. Dit maakte dat de bouw vloeiend door kon gaan. Iets waar iedereen bij gebaat is. Voor ons als opdrachtgever was het daarom ook belangrijk om goed bereikbaar te zijn.

Bouwbedrijf Veenendaal blinkt uit in slimme en praktische oplossingen bedenken en meedenken tijdens het gehele proces. De volledige planning hebben zij steeds strak in beeld. Met name het uitvoeringskoppel hebben een bijzonder goed gevoel voor grof en fijn timmerwerk. Zij zien altijd een oplossing. De projectleider behoudt het gehele overzicht en doet dan ook de planning. Hij doet dat uitstekend.

Naast de professionele aanpak van Bouwbedrijf Veenendaal zijn wij als opdrachtgever ook gesteld geraakt op alle betrokken werknemers die onze bouw hebben gerealiseerd. Ieder natuurlijk in zijn eigen vakgebied. Het was gewoon hartstikke gezellig met jullie. Wij missen deze gezelligheid nog steeds rondom het huis, ook de vele Nederlandstalige muziek en de jaren 90 hits die door de boxen over de bouw galmden worden gemist.

Een volgende woning verbetering is jullie zeker toevertrouwd.

Bekijk het resultaat
Aannemer Arnhem

Ronald en Karin

Renovatie herenhuis Arnhem

 

In Juli 2020 een offerte gevraagd bij Veenendaal voor de renovatie en verduurzaming van onze 100 jaar oude woning.

Middels de open calculatie en heldere offerte hadden we snel de keuze gemaakt. Ook de diverse aanbevelingen vanuit het team van Veenendaal hebben we opgenomen in de verbouwing. In September 2020 zijn we gestart met de verbouwing. Gevelrenovatie, isolatie, schilderwerk, nieuwe achterpui en ramen, voor- en achtertuin aangepast en overkapping geplaatst. Alles strak gepland en ruim voor de kerst 2020 afgerond. Tijdens zo’n grote verbouwing loop je tegen veel onverwachte zaken aan zoals houtrot, dak lekkage, e.d. Hier werd door Veenendaal snel en adequaat op ingespeeld waardoor de planning geen averij opliep.

Het resultaat van de complete verbouwing is wat ons betreft boven verwachting en op het moment dat we in september 2021 de keuken wilde verbouwen was de keuze snel gemaakt om ook dit in samenwerking met Veenendaal te doen! Ook bij deze verbouwing was het advies, afstemming, planning en resultaat weer dik in orde!

Bekijk het restultaat
Aannemer Arnhem

Rinke van Keimpema

Verbouwing luxe woning Arnhem

 

Via onze makelaar de tip gekregen om met Jim contact op te nemen voor een offerte voor de verbouwing van een huis waar we graag op wilden bieden. Wij hoorden al dat hij veel jaren 30 verbouwingen in onze wijk (Hoogkamp e.o.) heeft gedaan. Binnen korte tijd hadden we een offerte van 14 pagina’s liggen welke wij meegenomen hebben in het biedingsproces. Dit is gelukt en Jim heeft de opdracht gekregen. Ons nieuwe huis moest echt helemaal aangepakt worden. Dit is echt naar volle tevredenheid gedaan: binnen de tijd, binnen budget, hoog kwaliteitsniveau en wat zeker zo belangrijk is, sympathieke en meedenkende collega’s. Wij kunnen dit bouwbedrijf dan ook aan iedereen aanbevelen!

Bekijk het resultaat
aanbouw-arnhem-voorkant-front

Michel Kleinhuis en Sabine ter Weijden

Aanbouw Arnhem

 

‘Quote’
Je kunt bij Albert Heijn je weekboodschappen doen. Dat is gewoon goed. Maar wil je echt het verschil in smaak. Dan ga je naar de bakker voor brood, de slager voor vlees en de groenteman voor groenten. Dat is in het kort het verschil tussen Veenendaal en een andere aannemer. Lees hier onder wat uitgebreider onze ervaringen met Aannemersbedrijf Veenendaal.
Het voortraject
We hebben jaren gespaard en gedroomd voor een renovatie van onze benedenverdieping. In die tijd, hebben we veel plannen gemaakt en sfeerfoto’s verzameld hoe we dit wilden realiseren. In de selectie van de aannemers waren we dan ook kritisch. Diverse aannemers hebben een offerte uitgebracht. Aannemersbedrijf Veenendaal sprong er uit en deze hebben we geselecteerd. En we hebben er geen spijt van.
Onze selectie bestaat uit de belangrijkste punten voor een aannemer op een rij.
– Een goede vertaling van onze wensen in een duidelijke offerte.
– Op tijd zijn.
– Afspraken nakomen.
– Binnen budget blijven en niet te veel afwijken van de planning die is afgegeven.
Jim Veenendaal heeft aan (bijna) alle punten voldaan. Alleen duurde de klus langer dan was aangegeven. Echter kon hij wel volledig ‘leveren’ in de zomervakantie, wat voor ons ook een belangrijke reden was. We zijn erg tevreden met het resultaat!
Dat we zo tevreden zijn heeft onder andere te maken met:
– Van start tot finish een duidelijke offerte met per onderdeel helder weergegeven wat is afgesproken verdeeld in tijd, materiaal, prijs (in en ex. Btw)
– Werkt met specialisten in plaats van 1 of enkele mannen die alles doen. Dus je hebt een electricien, een loodgieter, een metselaar een voeger etc. En een uitvoerder die alles aanstuurt.
– Al het personeel is vriendelijk, hulpvaardig en professioneel. Alhoewel we in een vakantiepark zaten tijdens de verbouwing, hebben we uiteraard regelmatig gekeken hoe de voortgang liep.
– De afgesproken prijs uit de offerte is ook gefactureerd. We hebben wel meerwerk gehad, maar dat is vooraf op papier gezet en daar hebben we zelf naar gevraagd.
– In een project als dit gaat altijd wel iets mis. In ons geval kon de keukenleverancier niet op tijd plaatsen. Veenendaal heeft gezorgd dat ze extra vakmensen wel klaar had staan om toch de keuken te plaatsen.
– Tenslotte was de nazorg dik in orde! De laatste puntjes op de ‘í’ gingen in goed overleg en op tijd. Ook nadat de laatste factuur is voldaan.
Michel Kleinhuis en Sabine ter Weijden

Bekijk het resultaat
IMG_5720

Jan Fré

Karakteristieke aanbouw te Oosterbeek

 

Voor het besluit ons huidige huis (bouwjaar 1910) te kopen, wilden wij vooraf duidelijkheid over de juiste stijl en kwaliteit van een uitbouw op de begane grond. Uiteraard is ook een betrouwbare kostenindicatie onontbeerlijk. Vanaf de eerste kontakten verliep de communicatie helder en soepel. De vakmensen van Bouwbedrijf Veenendaal bleken kundig en bijzonder prettig in de omgang. De oplevering was prima op tijd en wij genieten sindsdien heel veel van “ons nieuwe huis”.

Bekijk het resultaat
renovatiearnhem

Marnix Kwant

Complete renovatie jaren 30 woning Arnhem

 

Nadat wij eigenlijk al een selectie voor een aannemer hadden gedaan voor de complete renovatie van ons 30-er jaren huis werden wij geattendeerd door een tevreden klant van bouwgroep Veendendaal op hun werk. Na het eerste geheel vrijblijvende contact en het bespreken van onze wensen en plannen kregen we erg snel een overzichtelijke en gedetailleerde offerte waarbij per ruimte duidelijk was aangegeven wat de kosten waren. Voor ons was het op die manier makkelijk te calculeren wat onze wensen zouden gaan kosten. Achteraf waren er ook wat zaken die konden vervallen. Omdat alles duidelijk in de offerte stond was het ook meteen duidelijk wat meer en minder kosten waren.

In ons 30-er jaren huis was door de vorige bewoner 10 tallen jaren niets meer gedaan. Daarom moest vrijwel alles gebeuren, uitbouw, nieuwe dakkapel, nieuwe riolering, nieuwe keuken, nieuwe badkamer, sloopwerk alle elektra en al het stucwerk en het compleet nieuw inrichten en isoleren van de zolder.

Doordat eigenaar Jim ons na het bespreken van de offerte meenam naar een bouw waar hij mee bezig was waren we om. Het nette stucwerk, het oog voor detail van het timmerwerk en de afwerking van de betegeling en de positieve nette mensen die bezig waren vielen ons als leek direct op. Het enthousiasme van Jim en zijn medewerkers en het feit dat hij van alles op de hoogte was wat wij over die bouw vroegen gaf ons vertrouwen en maakte ons erg positief.

Na het goed doorspreken van de offerte hebben we de keuze voor Veenendaal gemaakt.

Gelukkig werd ons gevoel waar we ook op af gingen positief bevestigd. Er was dagelijks een erg leuk team bezig dat oog voor detail had en altijd volledig van alles op de hoogte was. Doordat wij zelf ook veel dingen hebben gedaan waren wij vaak op de bouw aanwezig. Het was voor ons ook plezierig dat het geen enkel probleem was om zaken zelf te doen, of eventueel alsnog te laten doen.

Er was continue mogelijkheid tot overleg en afstemming van onze plannen en ideeën. Hierin werd door iedereen goed en proactief meegedacht. Wij hebben tijdens het proces op ons verzoek nog een aantal extra dingen laten doen, hiervoor was ook altijd eerst weer een gedetailleerde offerte en overleg.

Eigenaar Jim kwam dagelijks kijken wat de voortgang was en was continue direct bereikbaar voor overleg. Wat opviel is dat iedereen direct op de hoogte was van wat je met iemand had afgesproken. Hierdoor merkte je ook dat er geen zaken misgingen vanwege slechte- of miscommunicatie.

De betrokkenheid van de hele ploeg en het oog voor detail om alles in de stijl van het huis te doen en het leuke contact met iedereen viel erg op. Dit gecombineerd met het feit dat er geen financiële verassingen of ongeplande of onverwachte dingen waren zorgden ervoor dat wij erg blij waren met de keuze voor Bouwbedrijf Veenendaal.

Bekijk het resultaat
Front foto

Lizzy & Wendy

Dakopbouw te Velp

 

‘Bij ons eerste “grote” project, waren wij enigszins onzeker. Wie moet je kiezen in de zee van aannemers? Aannemersbedrijf Veenendaal viel op, omdat hij een andere insteek had dan de andere aannemers. Ipv direct een offerte te maken, adviseerde hij ons om eerst een bouwkundig ingenieur te benaderen. Afgaande op de tekening (die sowieso gemaakt moet worden) zou er een offerte worden uitgebracht.

Wat eveneens gelijk opviel, was de aandacht die Jim Veenendaal voor ons had. Zeker niet beroerd om een extra stap te maken, liet hij ons een soortgelijk bouwproject zien in een aangrenzend dorp. Ontzettend leuk om te zien en het maakte ons alleen maar enthousiaster. De samenwerking met Jim en “zijn jongens” was grandioos! Stuk voor stuk even netjes en vriendelijk. Als ze klaar waren aan het eind van de dag, werd alles keurig opgeruimd en werd alles geveegd en gestofzuigd. Uiteraard geeft verbouwen stof, maar er werd zo keurig gewerkt dat het beperkt bleef. De jongens waren zeer prettig in de omgang en er werd snel, efficiënt en professioneel gewerkt. Naast de samenwerking, was ook de kwaliteit van het werk zeer goed en alles ging in goed overleg.

Wij zijn zeer te spreken over aannemersbedrijf Veenendaal en kunnen ze iedereen aanraden.

Bekijk het resultaat
Dikke Graaf mei 2015-056

Eric Graave en Kim den Bakker

De Dikke Graaf, Amsterdam

 

Wij hebben Jim in Arnhem leren kennen als een hardwerkende jongen die zijn afspraken altijd nakomt.

Voor ons toenmalige restaurant Graave in Arnhem heeft Aannemersbedrijf Veenendaal een aantal kleine klusjes voor ons gedaan. Hier waren wij zeer tevreden over omdat het snel en bovenal goed werd geregeld!

Wij verkochten de zaak, verhuisden naar Amsterdam en openden daar een nieuw restaurant: Dikke Graaf. Hier was een grotere verbouwing nodig. Je zoekt een bedrijf wat je vertrouwd en waarvan je weet dat ze met jou meedenken en jouw wensen vervullen. Binnen 2 weken was het team van Aannemersbedrijf Veenendaal klaar! Weer konden wij vertrouwen op snelheid & vakmanschap!

Wij kunnen iedereen dit bedrijf aanraden!

Bekijk het resultaat
Screen Shot 2015-03-17 at 17.46.03

Peter Coppieters

Van een doorsnee woning naar een zeer luxueuze woning, Rheden

 

Onze woning in Rheden was ongeveer een halve eeuw oud en had de laatste decennia een redelijke onderhoudsachterstand opgelopen en was toe aan een complete renovatie. Ook wilden we een uitbouw voor een nieuwe keuken en ruime zolderkamer realiseren, dus gingen we (via internet) op zoek naar een aannemer uit de buurt.

Omdat ik niet in de buurt zou zijn tijdens de renovatie en dus de werken niet op de voet zou kunnen volgen, was het voor ons erg belangrijk een aannemer te selecteren die de werken kwalitatief zou uitvoeren, met gebruik van goede materialen en vooral met goed vakmanschap. We wilden de renovatie in 1 keer goed gedaan hebben om daarna jarenlang geen zorgen meer te hebben.

Op basis van de eerste impressies van de websites, schreven we een vijftal aannemers aan.
Jim Veenendaal van het gelijknamige aannemersbedrijf reageerde en kwam langs voor een kennismaking en bespreking.

Na een aantal gesprekken om onze wensen duidelijk te maken en na een paar bezoeken van Jim en een paar van zijn vakmensen werd door Aannemersbedrijf Veenendaal een offerte opgemaakt die gedetailleerd aangaf wat de kosten zouden zijn. We besloten met Veenendaal in zee te gaan.

Voor de opbouw van de dakkapel voor de zolderkamer was een omgevingsvergunning nodig. Jim Veenendaal bracht ons in contact met een ingenieursbureau dat de nodige tekeningen en berekeningen maakte en de aanvraag uit onze naam bij de gemeente indiende. Het dossier was volledig en de omgevingsvergunning werd snel verleend door de gemeente.

Tijdens de renovatie was er regelmatig contact met Jim Veenendaal om af te stemmen hoe bepaalde zaken die tijdens een renovatie naar boven kwamen, moesten worden uitgevoerd, dit steeds met een constructieve en professionele insteek.

Zoals gebruikelijk viel de renovatie duurder uit dan eerst gedacht omdat we in de loop van het project besloten extra zaken mee te nemen en wat duurdere afwerkingsmaterialen te gebruiken dan oorspronkelijk voorzien. Deze extra kosten werden op een correcte manier bijgehouden en verrekend.

Wij zijn zeer tevreden met het resultaat van de verbouwing. In zes maanden is de woning verandert in een comfortabele woning waarvan ‘onderhuids’ ook alle leidingen (elektriciteit, waterleiding, verwarmingsleidingen en riolering) zijn vernieuwd.

Waarschijnlijk kan je goedkopere aannemers vinden, maar als je op zoek bent naar een aannemer die qualitatief goed werk levert kunnen wij Jim Veenendaal en zijn bedrijf van harte aanbevelen.

Bekijk het resultaat
DSC_0107

Wander & Anouk

Dubbele aanbouw aan woonhuis, Arnhem

 

Wij hebben diverse aannemers benaderd voor een dubbele aanbouw. Eén aanbouw voor de keuken en één voor het uitbreiden van de woonkamer. Verschillende aannemers hebben ons aangegeven dat ons budget niet toereikend was. Via internet hebben wij Bouwgroep Veenendaal benaderd. Zij hebben vanaf het eerste moment goed meegedacht en na wat passen en meten is het uiteindelijk helemaal gelukt!

Ook zijn we zéér te spreken over de mensen die voor en met het bedrijf werken. Korte lijnen wat betreft communicatie en eventuele onduidelijkheden werden snel uit de wereld geholpen. Ook de nazorg is goed! Voor eventuele toekomstige projecten zullen wij Bouwgroep Veenendaal zeker weer benaderen!

Bekijk het resultaat
bouwgroep-foto

Wil van Schipstal, Broodje Lucullus

Monumentale bovenwoning in centrum Arnhem verbouwen tot 2 appartementen

 

In 10 weken tijd is het Aannemersbedrijf Veenendaal gelukt twee appartementen in een voormalige bovenwoning te realiseren, geheel volgens afspraak en naar wens. In het traject voor en ook tijdens de verbouwing werd vakkundig advies gegeven en meegedacht over indeling en andere praktische zaken. Ook met meer-en minderwerk werd prettig en flexibel omgegaan. Kortom, ik kan iedereen Aannemersbedrijf Veenendaal van harte aanbevelen!

Bekijk het resultaat
7

Jan Spijker & Robert Knoester

Verbouwing luxe woonvilla Bemmel

 

Verbouwingen kunnen nogal eens stressvol zijn. Maar de renovatie van ons nieuwe huis door het aannemersbedrijf Veenendaal verliep vlekkeloos. Met deskundig advies kwamen we snel tot goede plannen en de uitvoering was perfect. En als iets niet geheel naar tevredenheid was gelukt, werd het zonder enige discussie alsnog verbeterd.
Het eindresultaat was helemaal naar onze wens. We genieten er nog elke dag van.

Bekijk het resultaat
3

Thomas Verheij, algemeen directeur Formupgrade beweegcentrum.

Verbouwing Sporthal

 

In mei 2011 is bouwbedrijf Veenendaal gestart met de verbouwing van ons beweegcentrum. Het is ze gelukt om in een zeer korte tijd een oude en vervallen gymzaal te verbouwen in een compleet beweegcentrum in hartje Klarendal naast het gezondheidscentrum school III. De samenwerking met bouwbedrijf Veenendaal is ons zo goed bevallen dat in april 2013 besloten is de uitbreiding á 200m2 wederom door bouwbedrijf Veenendaal te laten uitvoeren. Betrokkenheid, deskundigheid en in grote mate vakkennis zijn voor mij de belangrijkste redenen om u bouwbedrijf Veenendaal aan te bevelen.

Bekijk het resultaat
1

Jacqueline van Driel en Henk de Rooij

Realisatie luxe appartementen Arnhem

 

In de winter van 2011/2012 heeft Aannemersbedrijf Veenendaal twee verdiepingen in ons herenhuis verbouwd tot twee zelfstandige appartementen. De aannemer heeft tevoren goed geadviseerd hoe we de sfeer van ons oude huis konden behouden in de nieuwe appartementen, bijvoorbeeld door hergebruik van de oorspronkelijke deuren.
Tijdens de werkzaamheden is regelmatig overleg geweest over aanpassingen, zodat we naar eigen wensen konden bijsturen. De werkzaamheden zijn binnen de afgesproken periode uitgevoerd door vakbekwame medewerkers. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat.
In het voorjaar van 2013 hebben we onze keuken laten renoveren, eveneens door Aannemersbedrijf Veenendaal. Ook daarover zijn we zeer tevreden.

Bekijk het resultaat
Aannemer Arnhem

Modernisering woning Arnhem noord

 

Wij zijn erg tevreden over de verbouwing. Tijdens het werk werd er goed meegedacht, een absolute aanrader!

Bekijk het resultaat
Aannemer Arnhem

Complete renovatie jaren 30 woning

 

Voor de verbouwing van ons nieuwe jaren ’30 huis, moest binnen een relatief korte tijd letterlijk alles aangepakt worden in de woning. Hiervoor hebben wij Aannemersbedrijf Veenendaal opdracht gegeven.
Het gehele proces is perfect verlopen; de offerte vooraf, het bespreken en uitvoeren van alle werkzaamheden en de nodige wijzigingen, tot aan het eindresultaat.
Aannemersbedrijf Veenendaal kenmerkt zich door hun goede en heldere communicatie, eerlijke prijzen en heeft alle nodige disciplines en specialisaties in huis. De werknemers zijn betrokken bij het project, adviseren waar nodig en willen enkel het beste als eindresultaat!

Bekijk het resultaat
Aannemer Arnhem

Realisatie loft woning Arnhem

 

Voor de volledige verbouwing van ons beneden appartement van 190 m2 inclusief de realisatie van een souterrain vonden we het belangrijk om met een hoofd aannemer te werken. Belangrijke uitgangspunten waren voor ons dat deze aannemer het geen probleem vond als we voor deelprojecten ook zelf andere onderaannemers inschakelde. Daarnaast wilden we een aannemer die in het proces flexibel met ons mee kon denken als we toch bepaalde veranderingen wilden. Dit omdat we geen volledig uitgewerkt plan hadden liggen. Voor Jim was dat vooraf maar ook tijdens hoe verbouwing geen enkel probleem en er werd zelfs goed meegedacht over andere opties die toch beter bleken in de praktijk. Hier hoor je van andere aannemers nog wel eens ervaringen over dat dit nog wel eens voor bizarre meerprijzen kan zorgen, maar dat was bij Jim totaal niet het geval.

Bekijk het resultaat

Vrijblijvend contact opnemen?

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

guy

Bel direct met één van onze specialisten

Tel: 026 351 73 98

Stel uw vraag

    Ik wil teruggebeld worden